Pottan dissas!

Japp, nu har vi fått slänga pottan åt h-vete (inte bokstavligt talat). Tindra vägrar gå på den nu. Vadåå? Nej hon använder heller ingen blöja så vart kissar hon? Jo, på toaletten! Hon har blivit en stor tjej serni, haha! Så nu går hon bara på toaletten och vill inte ha pottan så då får hon väl fortsätta med det. Funderar på om man skulle köpt en såndär toasits på biltema. Har hört att dom brukar gillas men frågan är om det behövs. För Tindra är så duktig på att hålla i sig när hon sitter på toa så jag överväger att strunta i det. Får väl säga till på dagis på måndag att dom kan försöka sätta henne på toaletten istället om hon nu börjar vägra pottan.. Aja, det kvittar för mig! Man slipper ju skura pottan efter varje besök, hehe!

Imorn kommer bli en mysig kväll. Vi ska ut och äta med ett par kompisar och sen ska vi på bio. En lugn och mysig kväll helt enkelt. Ska bli härligt! Krewer ska vara snäll och vara barnvakt, det uppskattas! Tanken var att vi skulle titta på Eclipse, men den går bara 15.15 och den tiden hinner inte jag gå på bio i alla fall. Så vi får väl se vad det blir för film imorn helt enkelt. Längtar efter en saftig entrecote på cheers! Mumma!

Nä nu vaknade Mollybollen så nu ska ungarna kläs på, matas och sen ska Jesper väckas och sen ska vi åka. Ha en trevlig dag allihopa!

3 thoughts on “Pottan dissas!

  1. absolut!

    å va duktig hon är. kissar hon på toa! 😀

    själv försöker vi med pottan surrö men det går sådär. ett tag gick det bra men nu vill han inte helt plötsligt..

  2. Va duktig hon är som kan gå på toaletten 🙂 och skönt att slippa pottan:P Kommer nog att gå lika bra på dagis ska du se.

    Va härligt att krampen avtog för dig efter en vecka. Får hoppas att det gör det för min del också. Man blir ju så seg när man ska behöva vakna om natten och ha kramp:/

    Hoppas att ni får en kanon helg!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *