NY TÄVLING!!!


Svaret kan ni hitta på neoo.se 
När ni hittat svaret så kommenterar ni här, med rätt svar såklart, och även med vilken smak ni skulle vilja ha så kommer jag att lotta ut en smak av varje! Och GLÖM INTE ATT LÄMNA ERAN MAILADRESS så att jag lättast kan meddela vinnaren och få adressuppgifter! Tävlingen kommer att avslutas imorgon den 11/8 klockan 09.00!

16 thoughts on “NY TÄVLING!!!

  1. sex olika smaker; Kaktus/Lime, Mousserande Jordgubbsvin, Aprikos/Apelsin, Hallon/Grapefruit, Blåbär/Svartvinbär och Vanilj/Kanel.
    Då skulle jag vilja ha i Hallon/grapefrukt=)

  2. Jag är med 😉 Det finns sex olika smaker av denna massageolja och jag skulle väldigt gärna vilja ha hem den med "mousserade jordgubbsvin" om jag vann 🙂

    Sv: Härligt! Hur gamla är dina barn? 🙂

  3. Om man vill köpa 1 flaska finns det 6 smaker. I 3-packet fanns yttligare 1 smak så 7 smaker finns det alltså:) Hoppas jag såg rätt:) Om jag vinner så tycker jag om blåbär/svartvinbär:)

  4. Halkade in här på ett bananskal och tänkte vara med i tävlingen =) massageoljan finns i sex olika smaker: Kaktus/Lime, Mousserande Jordgubbsvin, Aprikos/Apelsin, Hallon/Grapefruit, Blåbär/Svartvinbär och Vanilj/Kanel.
    Om jag vinner skulle jag helst vilja ha kaktus/lime smaken =) Mvh / Anna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *