Nej hörni!

Nu orkar inte jag lägga ner energi på att söka upp kändisar som ni kan gissa på..verkar inte vara nån intresserad ändå! Nått annat kul man kan hitta på? Men Melissa vann även dagens ”tävling” och hon gissade rätt på Marilyn Manson! Grattis!

Vad har hänt idag då? Ingenting..som vanligt! Jag hade gärna velat åkt ner och kollat på båtarna vid 15.30 men då hade Jesper åkt till jobbet. Och jag lät han ta bilen idag ifall det skulle regna inatt när han kommer hem. Så vi har varit och handlat, kikat på en bilstol till Molly igen (och har nog bestämt oss nu..) och även köpt fästöglor till golvet så att vi kan fästa bilstolen lättare. Men frågan är bara hur man fäster dom där rackarna. Vad använder man för skruv? Nåja, sen åkte vi hem och här har vi stannat. Försökte ta lite bilder på mina barn men Tindra var inte med på noterna..som vanligt.. Hon har tröttnat på min kamera så den tjejen kommer nog inte gå i mammas fotspår, haha! Sen har jag städat undan litegranna, tvättat, torkat och diskat en maskin. Ätit mat har vi också gjort men nu är jag hungrig igen. Är sugen på stuvade makaroner men jag har inga som hellst tillbehör hemma till det. Joo kanske makaronerna då..

Hur som hellst, bilder på barnen.. Molly var lite roligare än Tindra i alla fall!

Men en bild fick jag väl till något sånär. Och den bilden var till och med JAG med på! Herre jisses, haha!

Jaa, och nu då? Jag vet inte.. Går det nått bra på tv ikväll? Eller ska man behöva leta fram en film? Ork..

7 thoughts on “Nej hörni!

  1. Gled in på din blogg via Kadris blogg och jag bara säga WOW! vilka fina bilder du har tagit! Lite avis är jag. Önskar att jag var lika bra som du! Är det en systemkamera du använder?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *