Jaa..

Vet inte riktigt vart jag ska börja. Vet egentligen inte ens vad jag ska skriva. Men idag fattar jag ännu mindre att Tindra kissar ner sig på dagis. Idag har hon gått i pyamas hela dagen. Det är en sån ”hel” pyamas men knappar vid benen som man öppnar om dom ska på toa eller så. Och varje gång hon ska kissa, oavsett om hon är naken eller har den på sig så har hon sagt till att hon är kissnödig. Det gör hon jämt! Och trots att hon haft denna ”jobbiga” pyamas på sig har hon hållt sig tills den är uppknäppt och trosorna nerdragna. Oavsett om hon varit mitt uppe i en lek alltså! Börjar bli oerhört trött på dom alltså. Hoppas att Tindra är frisk tills på torsdag, då ska jag fan fråga dom. För jag menar, hon klarar av att gå på en lastbilsmässa i flera timmar utan en droppe i trosorna, hon klarar av att åka bil i flera timmar utan en droppe och hon vilar alltid middag utan blöja! Idag när hon vaknade efter sin vila var det första hon sa att hon var kissig! Och hon säger verkligen ”kissig” klart och tydligt så det är omöjligt att det blir något missförstånd om inte dom är helt inkompetenta. Hon klarar till och med av att vara sjuk, ha mindre ork, utan att kissa ner sig. Det är alltså nått fel, nånstans, och jag kommer ta reda på hur/var felet är.. Men jag har en känsla av att dom kommer säga att dom är ”underbemannade” eller nått. Jag anser att dom bara har för dålig uppsikt. Är det nån från Uddevalla som läser min blogg? Hur gör dom på erat dagis? Är det bara vi som har detta problemet? Är det helt enkelt Tindra det är fel på även om jag har svårt att tro det? Och finns det nått man kan göra åt saken? Ääh, varför skulle jag skriva om detta? Jag blir bara upprörd!

Men vad ska jag skriva om då? Kan ju alltid skriva att jag misstänker att Molly tar sina första riktiga kryptag vilken dag som hellst nu. Hon har ju ålat i snart 2 månader och även gått upp på alla fyra och gungat. Men nu står hon verkligen och laddar inför att ta ett kryptag. Hon vill fortfarande inte sitta men det är för att hon inte har tid. Övar vi på golvet så slänger hon sig alltid för att hon vill ta sig fram och leka. Ibland, om hon har nått väldigt intressant i händerna samtidigt, så sitter hon ju i några sekunder. Tills hon kommer på att ”här vill jag inte sitta” ungefär. Känns som att hon kommer ha mer energi än Tindra även om jag inte trodde det var möjligt, haha! Så om jag ska vara ärlig längtar jag INTE tills Molly börjar gå och springa. Då lär vi ju få springa efter varsin unge, åt varsitt håll!

En annan rätt rolig grej är att min farfar fyllde 99 år igår. Det ni! Tror dock inte att jag skulle vilja leva så länge. Visst, om man lyckas hålla sig så pigg som han är så kanske. Han är ute och går en halvmil om dagen. Det är mer än vad en annan orkar och jag är liksom inte ens halvvägs till 99.. Visst, 5km är väl inte mycket att gå för MIG men inte betyder det att jag gör det ändå. Fy fan vad lat man är egentligen.. Skäms på mig!

Nää, nu får jag ge mig. Men till sist vill jag fråga om det är någon mer som inte ser menyn som jag har på höger sida? Den där det står ”senaste inläggen” och ”länkar” o.s.v?

Ha en trevlig kväll!

4 thoughts on “Jaa..

  1. Ser hela din design. Som förövrigt var riktigt fin! 🙂 Hoppas det löser sig med dagis kisseriet, kan tänka mig att man blir mäkta irriterad :S Kram.

  2. ja tycker absolut att du ska fråga. låter ju jäkligt märkligt!? hoppas dem kryar på sig oxå. verkligen jätte många som är sjuka nu =(

    krams

  3. Hej gumman! Först så ska jag bara säga att jag har menyn längst ner som du sa, sedan så postar jag ett paket till er i dag. Hoppas att nu flickorna inte blir sämmre, men det brukar ju vara så här när dom börjar om dagis efter ledighet. Många kramar på er. P.S i dag har vi strålande väder och ska ut i skogen och plocka lingon // Kram mamma

  4. Fin design! Jag ser dock inte menyn till höger… Gör du bloggdesigns åt folk mot betalning?! Jag har inte vart i bloggartagen så länge även om jag länge läst andra bloggar (bl.a din!) och vet inte hur man får in egna bilder och grejjer i designen… Man måste kunna koder och sånt väl?!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *