GRATTIS!!

Här kommer alla vinnare:
Nina – hallon
Maria – blåbär
lillmian – vanilj
sofie – kaktus
classys – mousserande
Hanna – apelsin

Så stort grattis till er! Ni har även fått mail där jag begär eran adress. Skicka denna snarast möjligast så att jag kan skicka era priser under morgondagen!

8 thoughts on “GRATTIS!!

 1. hah ja det är en han 😀 han är en blandras. dem som vi köpte honom av sa att han va en schäfer/new foundland. Så han står skriven som det. men det tror vi ju inte på! dem va ganska så oseriösa. söker man på finsk lapphund däremot så kan man få flera bilder där han är dölik en sån hund. så ja kan tänka mej att han har något sånt i blodet. dock inte renrasig. han är för hög för det..

 2. ja använde ju dem förut. å då funkade dem ju,. så ja vet ju att dem fungerar på mig iaf. men trist å köpa stickor så får man utslag hela tiden? konstigt..

  ska iaf avvakta. sen får ja se va ja känner…

 3. älskar finska lapphundar. så fina. men det är ju en hel del jobb. så man bör ju läsa på. det gjorde dock inte ja för 10 år sen. ja va fast besluten att ja skulle ha en hund å skaffa en genom en vän..

  då kom den där lilla parverln. ludde. han såg ut som en luddig boll. han vägde inte ens två kg. uppsvälld mage pga mask. usch dem hade tagit så dåligt hand om honom. då va han ändå bara 10 veckor. köpte honom för 1500 kr.

  men sen vågade han ju inte gå normalt. han strök sig mot väggen. utomhus så skulle han under bilar. men det slåppte som tur va.

  han vart så ledsen då han inte kom upp till mig i sängen så ja tog bort min säng och la mig på madrasser istället.

  han är ju fortfarande inte ok. han är väldigt stressad. han typ skäller/gnäller/ylar då vi ska gå ut flera st med honom. han är så orolig. kan aldrig lugna ner sig. vilket är jobbigt. svårt å ta med honom..

  men han är ju världens snällaste hund annars. gåtr så bra ihop med theo. å det är super skönt å ha hononm löst. när man nu kan. kan ju inte ha det i området här. kommer en hund så sticker han. lr kanin.. dem gillar han ju.. 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.