Tja..god morgon..

Nu sitter jag här i ensamhet igen. Hela högen sover. Men jag fick lite ”sovmorgon” idag. Jag gick och lade mig när Molly lade sig vid 7-tiden. Här gjorde vi morgon halv 6. Sen sa jag åt Jesper att han gärna fick lägga sig när Tindra sover och det gjorde han med nöje, hehe. Nu har dom sovit i en timme och jag lade precis Molly igen. Men jag vill inte lägga mig igen för ikväll ska jag verkligen försöka lägga mig tidigt. Igår sket det sig bara för att vi satt ute och tjötade med grannen, haha! Eller jaa, tidigt lade jag mig egentligen. I alla fall innan 23..typ 22.50 eller nått, haha! Nåja, jag är lika trött för det. Undra om man har någon vitaminbrist eller nått. Kanske skulle börja ta vitamintillskott. Äsch, jag kan inte få i mig dom där tabletterna ändå. Får väl börja dricka lite apelsinjuice eller nått.

Nu ska jag alldeles strax hoppa in i duschen också. Kanske skulle passa på medan alla andra sover. Vill hitta på något idag med, Jesper börjar ju om och jobba imorn. Så är det nån som vill hitta på nått imorn så är jag öppen för förslag! Kommer vara själv från typ 14-tiden skulle jag tro..

Nää, ta en liten snabbkik och sen duschen! Ha en bra dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *