Ny bilbarnstol!

Ja vi måste köpa en ny bilbarnstol. Hittade en på blocket som knappt var använd som jag hoppas lite på. Priset var jättebra men det var tydligen en som skulle titta på den idag på morgonen så med våran tur lär den bli såld. Men hoppas kan man ju alltid göra. Det är alltså en stol till Molly som behövs snart. Sen kan vi sälja av babyskyddet vilket känns SKÖNT! Hatar att ha grejer som bara ligger och skräpar. Funderar på om det finns fler saker man kan sälja, haha!

Idag har jag städat men jag är långt ifrån klar! Köket, toaletterna, hallen, sovrummet och golven kvar..ja jag har bara städat vardagsrummet nu när jag tänker efter..och startat en diskmaskin, haha! Men tänkte faktiskt börja med sovrummet nu för nu sover inte Molly längre. Känns som att man inte har städat på flera veckor bara för att det varit så bra väder. Men nu måste jag. Jag är less på att se skiten och jag är less på att gå runt i den. Men vad ska man göra när ingen ork finns?

Får väl se vad vi hittar på när Tindra behagar att vakna. Hon behöver i alla fall få i sig någon lunch. Men hon äter ju bara några tuggor sen är hon less, suck.. Nåja, nu ska jag fortsätta greja. Ha det gott! Kram på er!

One thought on “Ny bilbarnstol!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.