Måste bara..

Nu måste jag bara uppdatera en snabbis. Vi kom hem från torp vid 11 och hade då varit borta sedan kvart i 9. Inte en enda olycka hände när vi var på torp! Tindra har varit så himla duktig! Och hon sade till när hon ville kissa, så sprang vi till toaletten och hon kissade först några droppar bara (men hon kissade!) sen när vi kommer tillbaka till bordet så säger hon ”kissa mera toaletten” så vi springer igen och denna gången kissar hon ordentligt! Så 2 toabesök och inget mer. Känns toppenbra! Och hon tycker att det är sååå roligt och då blir mamma glad! Nu återstår bara att få henne torr på natten, men det får vi ta senare. För nu är hon verkligen inte redo för det, blöjan är full varje morgon, hehe. Men man får ta ett steg i taget och nu är vi ju påväg mot rätt riktning i alla fall!

Efter frukosten åkte vi över till biltema, där fick Tindra välja en leksak helt själv för att hon varit så duktig. Först stod hon och drog i en docksulky och jag frågade om hon ville ha den. Hon svarar mig: ”neej inte ha den!” och sen går hon. Då fick hon syn på en förpackning med lastbilar och traktorer i och den släppte hon inte taget om! Ja som ni såg på mobilinlägget nedan. Så den skulle hon ha och den fick hon! Hon var överlycklig!

Nu ligger barnen och sover, Jesper är påväg hem och jag njuter av tystnaden så länge den varar. Får se vad eftermiddagen har att erbjuda! Kanske att vi tar oss en promenad ner till fårhagen eller kanske bara går ut och leker lite. Får väl se. Ha en fortsatt trevlig dag så skriver jag mer ikväll!

3 thoughts on “Måste bara..

  1. Åh vad duktig hon är =D
    Upplevde du att det var enklare att få henne att förstå det här med potta när ni skaffade en spelande potta?
    Tyra förstår inte riktigt ännu och hon har så svårt att sitta still på den

  2. De går farmåt:)

    Jag har varit borta själv ca 2 timmar, förvisso hade C blöja men hon hade inte kissat i den så tog av den när vi kom hem och hon satte sig och då kom de. Hon klagade smått på ont i magen när vi steg av bussen så hon kan ju ha hålt sig….de går framåt för våra töser du:D

  3. Vad duktig hon är! Lily slutade med nattblöja strax efter hon blivit torr på dagen. Jag tror att när de börjar kissa mer ordentligt och inte bara småskvättar, så blir det lättare för dem att hålla sig på natten också. Så det kommer nog rätt vad det är för Tindra, nu när hon har fått grepp om det här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *