Fotosession – lastbil

Idag har vi varit och flängt hela dagen typ. Först till stan för en glass på torget, upp till Björn en sväng, ut till torp och köpte lite mat åt Tindra och Jesper sprang upp till inet en snabbis plus att han gjorde en flaska åt Molly, sen åkte vi till matsäljarna för att fota ”Jespers” nya lastbil och stå och tjöta en stund. Behöver jag nämna att Tindra var i himmelriket? Massa lastbilar!! Tror att hon kommer att trivas ypperligt på lastbilsmässan som är på Elmia iår. Ska bli himla roligt att åka dit i alla fall! Men vill ni se några bilder? Annars kan ni sluta läsa!


(Aa, just det, Tindra fick köra bil också, haha! Hon styrde och Jesper gasa!)

Så detta är alltså lastbilen som Jesper kommer åka runt i. Vet inte om det syns så bra på bilderna men det är speciallackad. Vit med skiftningar i blått som bara syns i olika ljus, runt lamporna och grillen skiftar det lite i rött. Riktigt nice om jag får säga det själv. Men fy sjutton vad svårt det är att fota en helvit lastbil! Blev inte helt nöjd men jag får ändå nöja mig så länge. Kanske skulle åka ner och fota när det är lite mulet ute. Känns som att man kan få lite bättre bilder då. Hade gärna fotat den nere vid vattnet men tyvär stod det en annan lastbil ivägen, får väl ta det nån annan gång.

Imorn är det fullt upp hela dagen så bli inte förvånade om bloggen ”glöms bort”. Det ska städas, får lite besök och sen kommer barnvakten hit som ska passa ungarna medan vi åker och kollar på diggiloo på kvällen. Ska nog bli trevligt. Så lite bilder kommer ni nog få se på söndag! Men nu ska jag kika vidare en snabbis men ni får ha det så bra så länge! Kram på er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *