Emaus!

Föresten, jag börjar skriva lite om igår.. Jag åkte som sagt iväg för att hyra film. Hyrde Farsan, Whip it! och Have you met the Morgans? och dom två första var riktigt bra faktiskt. Har inte sett den tredje än men det blir väl ikväll. Farsan var så sjukt rolig alltså, haha! Har nog inte skrattat så mycket åt en film på jäkligt länge! Så den rekomenderar jag starkt!

Idag packade vi in oss i bilen och åkte till Emaus. Tindra har tjatat länge om att få ”rida tästen”(hästen) så vi tog tag i detta idag. Vet dock inte vart hon har fått det ifrån att hon ska rida på en häst för vi har inte sagt det till henne fören hon började tjata om det, haha! Och hon blev lycklig!

Nu ligger Tindra och sover och Molly har precis vaknat så jag ska gå och mysa lite med henne och se om hon vill ha mat. Ha en trevlig dag!

One thought on “Emaus!

  1. Hej gumman!
    Ja hon har det i blodet, vänta bara till hon blir större och börjar tjata om egen häst… då har ni det ni gör! Kanske dags att börja titta efter hus på landet?? Kan väll inte bli så mycket dyrare änn eran lägenhet?? tänk att få renovera, klippa gräs och odla egna frukter och grönsaker lite frigående höns som värper ägg kunde det bli mysigare nää jag förstår naturligtvis att det är ekonomin som styr.. men drömma kan man ju // Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *