Bilder från djurparken!

Nu har jag gjort iordning mina bilder lite annorlunda jämfört med hur jag brukar.. Vet inte om det blev så bra men skit samma! Här kommer bilderna i alla fall..


Det var dom bilderna det. Nu ska jag käka lite frukost! Ha en trevlig dag!

2 thoughts on “Bilder från djurparken!

  1. Hej gumman!
    Otroligt fina bilder som vanligt, du måste försöka dej på att jobba seriöst med foto du är så duktig. Jag vann bägge aktionerna till flickorna. Mollys är betald och jag skrev eran adress så jag hoppas det kommer till veckan, säger inte vad det var men gulligt var det OCH INTE ROSA.. Tindras skor vann jag med men har inte fått något konto att betala till ännu och jag tror att dom hade SEB så det tar ju några dagar innan dom har pengarna. Men som sagt har inte fått det kontot ännu. Krama ungarna från mormor och ha det bra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.