NUU!!! Bilder från helgen!

Nu funkade det att ladda upp bilder igen. Trögt när det inte funkar.. Satt och försökte räkna och jag tror att jag lyckades sålla bort så att det tillslut blev 79 bilder. MEN anledningen till att jag sållade bort var för att många var likadana och sådär.. På slutet av dessa bilder ser ni ett litet montage av när Jesper, Åkeborg och Martin åker ”Newton” (en kortare version av ”Flumeride”). Trodde dock att det skulle svätta lite mer vatten än vad det faktiskt gjorde, hehe. Nää nu ska jag sluta skriva och visa er bilderna istället!
Sen liten bonusmaterial..

Sådär ja! Det var alla bilder! Äntligen..! Men helt ärligt? Är det bara JAG som har problem med att ladda upp bilder här?

Ha nu en fortsatt trevlig dag allihopa!

3 thoughts on “NUU!!! Bilder från helgen!

  1. åå vi har tänkt om vi ska åka dit på semestern. visa mannen bilderna från din blogg. å ja undrar om han inte blev ännu mera sugen nu S =)

  2. ja det kan ja ju tänka mej! bor ni i närheten så ni åkte bara dit under en dag eller? för vi måste ju sova där iaf.. fixa sånt.. vet inte om det känns toppen att sova med theo i tält å så. men dem har ju stugor å hotell. man får ju kolla runt lite.. vill verkligen åka dit. va ju en evighet sen..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *