Kanske skulle skriva..?

Men jag vet inte vad jag ska skriva om.. Har inte hänt så mycket sedan vi kom hem som är värt att skriva om faktiskt. Har varit endel grejande med bilen som aldrig verkar gå igenom den där förbannade besiktningen.. Jesper är uppe på besiktningen nu och chansar, inte för att jag tror att den kommer gå igenom men ändå. Jävla skitsaker. Hade nog behövt skaffa oss ett ordentligt garage så att man kan vara där nere och mecka hela dagarna. Vi har ju hyrt en plats i ”gör det själv” hallen nere på ok. Men det blir dyrt i längden.. Skit samma! Jag orkar ärligt talat inte bry mig snart.

Och för att svara mamma: Nej, jag orkar inte dra med mig 2 ungar själv på tåget med packning och allt. Sen vill jag inte be någon om pengar för att ha råd att åka upp heller. Känns inte rätt. Och får jag inte med mig våra bilstolar måste jag ringa runt och kolla om vi får hyra på typ barnens hus som Sofia tipsade mig om och då går det pengar dit med. Och helgen när pdol är så är det fjordfestivalen här nere och den vill inte jag missa då vi fixat barnvakt för att gå och titta på nordman. Så nej, jag tror inte att vi kommer faktiskt. Hade väl kunnat gå och disskutera om vi fått iordning på biljäveln men håll inga hopp uppe om det.

Vad händer idag då? Jaa, ungarna sover för tillfället och får vi inte köra med bilen efter besiktningen så lär vi sitta hemma. Vi måste dock försöka ta oss ut till torp för att handla men bussarna går EN gång i timmen så det är inte det enklaste. Nåja, det löser sig säkert.

One thought on “Kanske skulle skriva..?

  1. Hej. Här i gällivare får man hyra barnstolar på brandstation så det bör man nog kunna i piteå med??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *