Jag har verkligen ingenting att skriva.. H…

Jag har verkligen ingenting att skriva.. Hjärnan är tom.. Återkommer kanske imorn efter bvc..om jag orkar. Kanske dags för en bloggpaus? Ska överväga detta..

2 thoughts on “Jag har verkligen ingenting att skriva.. H…

  1. Hej gumman min! Jag förstår om du känner dej helt slut efter2 sådana nätter, men det blir snart bättre ska du se. Och du får INTE slute blobba….jag och många mer i släkten läser ju om er varje dag. Det är ju vår lycka att ha det i allafall när ni bor så långt bort, Hoppas ni får en bra dag, Jennifer kommer hit i kväll. Jag ska sätta upp hennes hår tidigt i morrn bitt på spolar, hon vill ha lockit hår på examen. Många kramar mamma

  2. Jag har tvärtom . Massor o skriva, men tiden räcker inte till nu på sommaren. Så både bloggandet o kommentar svarandet lider just nu

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *