Nordens ark!

Ja vi bestämde oss igår för att åka till nordens ark. Så imorse åkte vi iväg och hämtade Tindra och Jespers mamma i brastad och sen åkte vi till nordens ark. Det var en mysig dag även om Tindra blev lite less efter ett tag, hehe. Men självklart blev det ju lite bilder som jag tänkte visa.. Här kommer dom!


Alltså allt från gulliga ulliga djur till slajmiga grodor! Det är vad vi har tittat på idag, hehe. Det har varit en trevlig dag i alla fall och jag kan lova er att Tindra somnade på fem röda när vi kom hem! Hehe! Efter nordens ark åkte vi hem till Jespers mamma igen och där blev det mat. Gottit! Så nu har jag sluppit laga mat två dagar i rad, hehe. Jag är bortskämd!

Nu vette sjutton vad jag ska göra..kanske skulle ta en promenad..får se om jag orkar..

3 thoughts on “Nordens ark!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *