Hej!

Jag blir så trött! Jag har verkligen skapat mig tid för att ta mig ut och gå och kanske springa en vända men då vräker regnet ner. BAJS på vädret! Får se om det hinner bli nått uppehåll snart eller om jag helt enkelt får skita i det idag.

Annars har vi ringt runt till en massa verkstäder idag för att kolla vad det kan vara för fel på växellådan och majoriteten säger att det förmodligen bara är att byta olja+filter i lådan. Hedin bil trodde att felet var större och dom ville göra en felsökning. Men bara den felsökningen går på 1500 spänn och det är mycket för våran tajta budget. Så vi ska testa att byta olja och filter och se om det hjälper. Gör det inte det så får vi väl disskutera då hur vi ska göra. Filtret var inte farligt dyrt så det är i alla fall värt ett försök.

Annars så blir det pizza till middag här idag. Var tänkt pizza i söndags men då funkade det inte att beställa på nätet så vi käkar det idag istället bara för att slippa åka nånstans för att handla. Så var det med det. Nu ska jag kolla hur vädret ser ut! Ha en trevlig dag!

One thought on “Hej!

  1. Här är det underbart väder med sol och värme 😉 ni tog tillbaka skit vädret hem igen ser ja…hihi

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *