Bilder igen!

Igårkväll tog jag bilen och skulle försöka fånga solnedgången. Men som vanligt missar jag den men himlen var fin i alla fall, hehe. Här har ni resultatet!

Idag har vi varit ute mest hela dagen. Fixat en barnsadel som Tindra kan åka i då den nya kärran var likadan den. Synd. Får väl se om jag köper biltemas istället men det blir vid ett senare tillfälle när Molly lärt sig sitta ordentligt. Men det blev en liten cykeltur med Tindra i alla fall och hon var nöjd!

Sen har vi varit ute på baksidan och grejat lite. Jag har klippt gräset och Jesper har kört lite med trimmern och plockat lite brännässlor här och där. Tindra har lekt lite med vattenspridaren innan vi gjorde det och sen fyllde vi en balja med vatten så hon var mer än underhållen undertiden vi klippte och grejade. Det gillade hon, hehe. Hon badade även i denna balja, hehe. Och jag kan lika gärna nämna det innan: SJÄLVKLART är Tindra insmord med spf 50, så jag behöver inga predikningar! Och nej, jag kommer inte köra med solskyddsdräkt på henne iår, det räcker att smörja.

Helt underbar eftermiddag har vi haft hela familjen! Nästan hela.. Molly fick ligga inomhus i vardagsrummet med dörren öppen. Jag tyckte inte att hon behövde mer sol idag.. Men hon var då nöjd i alla fall. Får väl se vad morgondagen har att erbjuda. Nu ska jag mysa ner mig i soffan med min gubbe till Göta kanal 3! Ha en fortsatt trevlig kväll!

2 thoughts on “Bilder igen!

  1. Jättefina bilder som vanligt!

    Jag kommer inte heller köra solskyddsdräkt på Lily i år, utan bara smörja eller ha kläder som täcker lite. Är man på stranden kan man ju ha med nån tröja om de är länge i solen.
    Lily har dock ärvt sin fars pigment och blir brun så fort solen tittar fram, även om det är kallt ute, så jag behöver nog inte vara jätteorolig att hon ska bränna sig.

    Var har du köpt din cykel?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *