Badande damer!

Idag kom jag ihåg att ta med mig kameran till badrummet när mina flickor badade tillsammans, hehe. Tindra var till och med söt och lånade ut en spade till Molly. Molly var dock inte så imponerad av den spaden inte, hehe. Hon tyckte att det var roligare att titta på sin storasyster som fjantade runt. Gullrumpor! Titta själva!

Sen när dom hade badat klart ”wrappade” jag ihop Molly i en handduk och lade henne på täcket i vardagsrummet. Hon såg så söt ut när bara huvudet stack fram..

Hon ska alltid se så skräckslagen ut, haha! Hon har alltid ögonen uppspärrade som att hon precis sett ett spöke, hehe.

Funderar på om jag ska visa 2 bilder som jag tog igår. Jag hade enormt tråkigt så jag gick lös på sminkväskan och exprimenterade lite. Testade färger som jag aldrig vågat testa tidigare. Men jag har i alla fall kommit fram till hur jag ska sminka min nästa partymake! Blev faktiskt relativt nöjd över slutresultatet. Är ni nyfikna? Här kommer en bild..

Sen bara för att visa hur det faktiskt ser ut på ögonlocken så bjuder jag på en spexbild med..eller ja..kallade vad ni vill..clown?

Så såg det ut i alla fall. Det är faktiskt rätt roligt att gå lös på sminkväskan ibland. Jag brukar som sagt inte använda sånna här färger i vanliga fall och brukar faktiskt vara ganska försiktig med sminket och bara använda sånt som jag vet funkar. Men detta blev jag rätt nöjd med även om det skulle gå att få bättre. Meeen sluttjötat om detta..

Nää nu ska jag kika runt lite innan hockeyn börjar! YEAH!

3 thoughts on “Badande damer!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *