Självporträtt!

Det är några som har frågat hur slutresultatet på mitt hår blev. Så jag tänkte visa detta nu. Fast mest av allt ville jag testa reflexskärmen som jag köpte för ett tag sen och jag måste ju säga att bilderna verkligen blir mycket bättre när man har en sån! Tänkte först visa en bild som är utan skärm.


(Ursäkta min otroligt vackra min….)

Denna bilden är med en silverfärgar reflexskärm:

Och denna är med en guldfärgad skärm:

Jag ångrar INTE att jag köpte en reflexskärm i alla fall! Blir mycket bättre oavsett om man är inne eller ute. Bilderna är tagna med min Nikon D90 och objektivet 50mm f1,8.

Så nu fick ni även se slutresultatet på hårfärgen. Jag blev faktiskt väldigt nöjd! Dock har jag redan(!!!) fått en utväxt som är mindre vacker. Men håret ska få växa liiite till innan jag köper och färgar utväxten. Nå, vad tycks? Brunett eller blondin?

Ha en trevlig dag, nu ska jag ta upp minigummsan för hon vaknade!

5 thoughts on “Självporträtt!

  1. Hej gumman. Jag tycker att ditt hår ser ljusare ut med guld skärmen och mörkare med silver, men vilket som är du ju vacker Molly ser ju helt förskräckt ut på bilden. Jag mailar dej en fin bild på Tindra som jag tog när jag var hos er.. kolla ögonen krama mina underbara barnbarn från mormor..

  2. det va så lite så. sa ju bara sanning 😀

    ska försöka hinna med å klippa mej imorrn. se va som händer. om ja hinner :p

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *