Ojsan hoppsan!

Jag kände mig tvungen att sätta mig här nu. Jag gjorde ett försök att blogga förut men då kom 2 kompisar och vi skulle åka ut och köpa jordankare till staketet. Så det blev verkligen inget bloggande idag. Men vi har varit ute hela hela dagen! Rensat ogräs, klippt och sågat buskar och satt upp staket. Även gått och slängt en massa andra buskar och sådär. Så vi har haft fullt upp hela långa dagen. Men jag har i alla fall tagit några få bilder idag. Lite när jag precis hade börjat rensa och Jesper och Nixuz börjat med staketet, sen under tiden som vi grejat. Så jag ska visa antingen imornkväll OM jag orkar eller så på måndag kväll. För nu orkar jag inte. Så ni kan ju förvänta er en bildbomb med bilder från hela veckan nu, hehe. Dock är det inte så många som ni kanske förväntar er men hur som hellst lite bilder.

Nu ska vi alldeles strax gå och lägga oss tror jag. Är trött som f a n. Blir en lång dag även imorn då det ska fortsättas ute. Men jag kan lova er att det blir fint. I våran stora land som plötsligt blev här ute kommer vi att sätta lite potatis tror jag. Gött med egenodlad färskpotatis till midsommar! Blev även av med 2 stycken rhododendronbuskar och har klippt ner 2 stora sådana. Vi har alltså haft hela 4 stycken på våran lilla plätt. Men dom två största är sågade ända ner i bott nu. Får se hur dom växer i sommar. Ja som sagt, grejats hela dagen och det har varit underbart! Imorn blir det nog samma historia bara det att det inte är lika mycket som ska göras.

Nu ska jag faktiskt lägga huvudet på kudden..i alla fall snart. Men ha en trevlig dag imorn. Lär inte hinna skriva mycket då heller. Men kram på er!

One thought on “Ojsan hoppsan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *