Guten morgen!

Idag vaknade man inte till någon strålande sol i alla fall. Nää, det regnar lite och är grått och trist. Jag försöker samla lite energi till att börja röja undan här hemma. Det behövs verkligen och jag måste göra det idag! Jag har skjutit på det bra länge nu, hehe. Nåja, det blir säkert bra.

Molly ligger här bredvid mig och smågnäller lite. JAg gissar att hon vill vila. Men hon får vänta lite till. För då kanske hon lyckas sova längre än en kvart så att jag kan få möjlighet att städa utan att hon ska sitta och gnälla och skrika för att hon inte får vara i famnen.

Tindra springer runt som ett jehu och skriker gocha (godis). Och ju mer jag säger nej, desto mer tjatar hon. Visst är det underbart med barn? Hehe. Hon har ju fått godis så att det räcker i flera veckor framåt! Men vi kommer ju dock spara, hon får inte äta godis på veckorna så hon får till helgen istället. När hon sen förstår att hon inte får mer godis då vill hon ha glass. Hon fick ju några glassar under tiden hon var sjuk så det har väl satt sig i huvudet på henne att hon börjat ta för vana att få en glass. Aja, det går väl över kan man ju hoppas.

Nää, nu ska jag ta och ta på mig lite kläder sen får jag sätta igång. Ha en trevlig dag! Får se när jag kan uppdatera sen..

2 thoughts on “Guten morgen!

  1. Lily äter glass varenda dag. Fast jag fryser fil eller yoghurt i glassformar och ger henne. =) Blir ju inte onyttigare än att ge fil till frukost eller mellis. Det är inte jättegott enligt mig, men Lily gillar allt fryst som sitter på en pinne.
    Det kan vara något att prova med Tindra kanske? Om hon gillar det kan man ge varje dag med gott samvete!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *