Piggare idag!

Det verkar som att Tindra är på bättringsvägen, TJOHOO!! Hon har i alla fall orkat busa och leka lite här nu på morgonen. Nu blev hon lite trött och ville kolla på pippi så då får hon göra det en liten stund. Nu bad hon även om en till flaska välling så det ska hon få! Allt hon får i sig ser jag som ett plus! Igår åt hon 3½ flaska välling och lite nyponsoppa, thats it! Men idag ska jag laga hennes favoriträtt pastasås med bacon och tagliatelle. Så jag hoppas hoppas att hon kanske vill äta lite mat idag. Natten har varit något bättre också. Även om hon vaknat några gånger men långt ifrån lika många som natten till igår. Har inte tagit tempen på henne ännu men det är i alla fall inga 40 grader än i alla fall. Känns otroligt skönt.

Molly då? Ja hon ligger här på golvet och försöker snurra. Inte från mage till rygg utan tvärt om. Hon snurrar upp på sidan och sen tillbaka. Så håller hon på hela tiden. Så det dröjer nog inte länge fören hon lyckas. Mage till rygg vill hon dock inte ens försöka. Det är inte alls lika kul förstår ni. Hon verkar dock vara aningens nöjdare idag. Joo just det, jag glömde ju nästan berätta. Jag trodde helt seriöst att hon skulle vara död imorse när jag vaknade. Tindra vaknade 7.15 och då SOV Molly fortfarande!! Jag var tvungen gå till vagnen och peta på henne för att se om hon levde och det gjorde hon ju såklart. Hon behagade att vakna 7.35 idag! Jissesamalia! Tänk om hon kunde göra så varje dag, hehe!

Vad ska vi hitta på idag då? Jaa, så fort Jesper vill vakna vid 11 så skickar jag iväg honom till affären. Han ska få handla lite käk. Vi kommer nog bara vara inne idag med. Vädret blev då inte så bra som jag trodde att det skulle bli. Det är mulet även idag. Nåja, då gråter man inte av att sitta inne i alla fall. Kanske skulle göra ett nytt försök att träna idag. Fröken Krewer glömde sina zumba-skivor här så jag kan ju alltid låna dom om inte hon hinner komma hit och träna med mig, hehe.

Nä nu ropar Molly på mig. Jag gissar att hon kanske vill vila förmiddag nu. Ha en fortsatt trevlig dag!

3 thoughts on “Piggare idag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *