Fullt ös!

Kan man säga. Men natten var i alla fall bättre inatt. Molly vaknade några gånger men somnade om när hon fick nappen så det var skönt. Så fem i 7 gjorde vi morgon och det är alldeles lagom faktiskt. Sen när jesper vaknade åkte vi till torp, gick runt i myrfart eftersom jesper skadade sig på jobbet igår. När vi kom hem har jag städat lite och nu ska jag snart gå och plocka undan lite i toan. Blöjhinken behöver tömmas igen. Sen får vi se om jag hinner duscha med. Tanken var att jag och jesper skulle gå ut och äta men jag känner inte längre någon lust till det om jag ska vara ärlig.. Men men, det blir nog bra. Får se om jag uppdaterar senare om jag orkar. Ingen motivation idag.

2 thoughts on “Fullt ös!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *