En maaaassa bilder och såklart en vagn!

Kommer INTE skriva en hel roman nu. Orkar inte och hinner inte. Men jag tänkte bjuda på lite bilder. Och även bilder på nya vagnen som kom idag, haha! Ni kommer ihåg att jag sa att jag beställde den natten till igår va? Otroligt snabb leverans! Här är bilderna i alla fall.


Glass får man äta när man är sjuk!


Underbara Molly. Synd bara att solen frätte ut huden lite..


Såhär ligger hon och vrider på sig hela tiden. Och ibland rullar hon upp på sidan sen tillbaka.


Haha Tindra ser ju drogad ut stackarn, haha!


Ego nummer 1..


Jag och min största kärlek! Synd att ljusstrimman från persiennen kom mitt i bilden. Men vi får väl ta en ny fin bild någon annan dag!

Nu kommer bilder på våran nya vagn, hihi!

Jag gillar den och ångrar att vi inte köpte den från första början. Men nu fick vi den i alla fall till bra pris! Nu gäller det bara att få sålt dom andra vagnarna. Dom ligger ute på blocket föresten! Här är länkar dit om någon är intresserad:

http://www.blocket.se/goteborg/Carena_Freeride_26171430.htm?ca=16&w=2
http://www.blocket.se/goteborg/Babytravel_syskonvagn__09_26171426.htm?ca=16&w=2

Men nu kommer nog den bästa bilden.. Kolla vad som stod på kartongen till vagnen, hahaha!!!

Haha, vaa? Menar dom att dom inte skickar med en unge med vagnen? Det var snålt tycker jag, haha!

Nä nu ska jag hoppa in i en dusch, sprätta en ny cider och slänga mig i soffan och glo på film med gubben! Ha en trevlig kväll!

4 thoughts on “En maaaassa bilder och såklart en vagn!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *