Julgranskulor!

Ja som jag skrev i mitt ”designinlägg” igår så fotade jag mina julgranskulor. Lekte med kameran och hade allmänt tråkigt kan man också kalla det. Ena bilden ser ni ju i headern som sagt. Tänkte bara bjussa på 2 bilder till sen hinner jag inte skriva mer för nu vakna min underbara dotter!

3 thoughts on “Julgranskulor!

  1. Du har ju inte alls långt kvar nu så jag förstår att längtar och önskar att bebisen vill komma ut. Sista månaden är ju inte så kul när allt bara är tungt och jobbigt.
    Fin juldesign du har gjort.

  2. God eftermiddag gumman.har inte heller tagit sprutan & ska göra det nästa år…Så fina bilder du delar med dig på kulan..:) Du är riktigt duktig..
    Hoppas att dottern er mår bättre denna dag.Kram kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *