Idag hände det, otroligt!

Idag gick Tindra sina första ordentliga steg! Det var inte ett eler två steg utan det var säkert 9-10 steg! Och hon gjorde det flera gånger om, hehe! Det var så gulligt! Så nu går det undan, hehe. Vi lyckades till och med filma det. Det blev bara en väldigt kort film, men hon tar några steg i alla fall. Kolla här:

Men när hon gick så många steg, typ 10, så ställde hon sig upp helt själv, utan att hålla i sig i något sen traskade hon iväg, hehe! Och självklart blev hon skitglad för all beröm hon fick och vi klappade händerna och var glada. Då ville hon bara fortsätta, så det känns positivt. Och hon är ju fruktansvärt smart måste jag säga. För hon tar ALLTID emot sig med händerna när hon ramlar. Så hon slår sig aldrig. Men det var ändå roligt att se att hon vågade! Så nu får ni nog se henne gå när vi är i Piteå, trevligt va?

Nää fasen, jag borde sätta fart. Ska ta tag i "handbagaget" nu, hehe. Ska ju ha en väska att ha inne i bilen så den hade jag tänkt börja packa nu. Eller jaa, snart i alla fall.

Ha en fortsatt trevlig kväll!

6 thoughts on “Idag hände det, otroligt!

  1. Vad duktig hon är =) Jag längtar till Oskar är där men är nog inte så långt undan.

    Ha en trevlig resa och semester nu.

  2. ja då vet man ju hur det slutar sen. så sött då de går juuu. ser så vingligt ut. men man blir ju så glad 😀 sen springer dem i från en 😀 haha!

    det är en blandras, han är en schäfer/new foundland..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *