En strålande morgon

Eller inte. Vädret är mulet och gissa vad?! Jo det blåser. Inget trevligt väder att vakna upp till. Men vill ni veta en bra grej? Tindra sov äntligen nomalt inatt. Eller aa, vad som är normalt för henne. D.v.s att hon vaknade 07.10 idag, hehe. Det var otroligt skönt att slippa vakna klockan 5-6. Och det är bra att hon sov lite längre idag, för hon behöver vila idag, hehe. För vi kommer ju vara borta och storhandla sen. Fasst rättare sagt är det nog jag och Jesper som hade behövt vara utvilade. Aja, vi ska i alla fall åka efter att Tindra har ätit nästa gång och det ska hon göra runt halv elva-elva. Det blir bra det.

Nu jäklar har mina symtomer börjat komma i alla fall. Imorse fick jag en riktig illamåendeattack! Trodde att jag skulle få spy vilken sekund som hellst. Men icket det. Det gick över..men nu mår jag faktiskt lite illa igen. Kanske är en liten tjej till ändå, hehe. Nä jag vet inte. Vi får väl se. En hemsk sak med denna graviditet är i alla fall att jag känner REDAN av foglossning. Och det är inte alls bra! Fortsätter det i denhär takten lär jag ju få gå på kryckor från vecka 20 eller nått. Hujja. Det är inte skönt i alla fall. Jag längtar till ultraljudet.

Jag har kommit på att jag vill ha spotify. Ingen som kan ge mig det eller? Vi har väl funderat på att ta det där betala grejen. Men hade ju varit skoj att fått prova på det gratis innan man bestämmer sig. Jag vill ju ha det men aa, finns alla låtar som man vill ha liksom? Så om någon har sån kod så att man kan få prova det hör gärna av er.

Nä nu ska jag ta och kika lite.
Ha en trevlig dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *