Melodifestival och sånt

Ja det blir nog att kika på melodifestivalen sen. Jesper ska åka och handla popcorn och grädde så att vi kan laga mat. Blir bara spagetti och köttfärssås idag. Tror att Tindra har lite feber nu. Hon har varit svingnällig och känns lite varm. Så jag ska ta tempen på henne sen. Kan ju vara tänder men jag tvivlar fortfarande på det. För det syns ingenting. Dock får jag knappt kolla i munnen på henne eftersom hon biter ihop så fort man försöker. Får väl se om ett par dagar.

Funderar på om jag skulle beställa lite barnkläder snart. Jag känner att jag vill ha lite andra kläder än dom som finns på Lindex, Kappahl o.s.v. Lite roligare med lite annorlunda kläder. Är det bara jag som känner så? För går man ut på stan nu så har ju varenda unge på sig dom kläderna. Visst dom är jättefina och billiga och bra det säger jag inget om. Jag vill bara inte ha så himla vanliga kläder, hehe. Men jag ska sätta mig och kolla och fundera. För just nu är Tindra mittemellan storlekar. Vissa 68-kläder är för små men 74-kläderna är för stora. Aja, sånt man får leva med antar jag.

Nä nu ska jag ta och busa lite med fiselisan som ligger här och krälar runt. Kan ju bara tala om att hon nu får jagas i HELA lägenheten inte bara i vardagsrummet, haha.

Ha en trevlig kväll!

6 thoughts on “Melodifestival och sånt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *