Jahaja.

Då har man hunnit hem, ge Tindra mat och fått slappa lite. Det blev lite köpt på marknaden ändå. Köpte 3 par kalasbyxor med halkskydd under fötterna och så köpte jag 4 par vanliga strumpor på lindex (varav 2 stycken med halkskydd under). Känns som att det är dags att köpa halksockar nu. Vi har så himla halkiga golv här hemma så när Tindra står och hoppar i hoppgungan glider fötterna all världens väg så vi brukar alltid ta av henne strumporna, men det behövs ju inte nu, hihi. Och det var tur att jag köpte kalasbyxorna i en lite större storlek för dom var väldigt små i storleken, hade till och med kunnat köpa ännu en storlek större, i alla fall på 1 eller 2 av dom, men men. Dom var ju billiga så varför inte. Ska försöka komma ihåg att åka ner nästa gång det är marknad för dom hade massa söta mössor och sånt där med. Och lite kläder. Sen gick vi även in på åhlens en sväng och där hittade jag MASSA fina barnkläder. Varför har man inte gått in där förut? Får nog bli en liten shoppingtur snart tror jag. Hehe.

Nåja, nu sitter man här hemma i lugnet. Det är ganska skönt faktiskt. Tindra har fått mat i magen och jag åt upp min köttbit som blev kvar från lunchen. Skulle väl egentligen behöva äta nått mer men vet inte vad jag ska orka göra. Äh det blir nog några mackor ikväll. Sen när Tindra har lagt sig ska jag försöka städa undan lite i köket, för det ser förjävligt ut där inne. Hujja. Och så får jag dammsuga imorrn tror jag. För det orkar jag inte nu. Sitter och kikar på fjärrutlösare till kameran. Men jag vet inte. Funderar ju på att spara ihop lite pengar och köpa en blixt. Och så hade jag gärna velat ha en hemmastudio, eller hyra en lokal för det. Men jag får lägga dom planerna på is lite. Får fundera och planera lite mer. Och lägga upp en liten budget på hur mycket man skulle ha råd med.

Den 10 februari ska jag i alla fall på en mässa. På en rekryteringsmässa som arbetsförmedlingen anordnar. Kan ju vara bra att få gå runt och kika och kanske söka nått jobb. Jag har ju hittat mitt drömjobb i alla fall. Men till det jobbet behövde man ha en påbyggnadsutbildning. Kanske kan man få arbetsförmedlingen till att betala den tro? Skulle behöva skriva in mig där med. För jag vet inte om man kanske måste vara inskriven på arbetsförmedlingen minst 3 månader innan man kan få en utbildning? Jag vet inte. Får nog åka ner imorrn och prata med dom kanske. För det jobbet vill jag så himla gärna ha alltså. Och det är en nyttig utbildning som man faktiskt kan ha nytta av även senare när man ska söka jobb.

Nä nu ska jag sluta pladdra och göra nått vettigt. Inte för att jag vet vad, men ändå..

One thought on “Jahaja.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *