Magknip! Och en liten begäran!

Varför skulle jag dricka mjölk till maten för? Jag VET ju att jag får magknip *morr* men det är ju så gott! Tycker inte att man kan dricka mycket annat till fiskpinnar och potatis. Saft dricker jag inte och vatten passar inte. Cocacola? NEJ tack till den maten! Jaja, jag får väl överleva. Funderar på att köpa hem den nya laktosfria mjölken och prova. Men alla laktosfria mjölksorter jag provat hittils smakar skit! Men men vi får väl se.

Kan inte alla som läser min blogg skriva ett litet Hej? Jag får en känsla att mitt lösenord kommit ut på andra håll..eller så är det helt enkelt så att det är några av er som läser/kollar den flera gånger per dag, hehe. Jaja i alla fall, skulle ni kunna göra det?

Nä nu ska jag gå ut och ta mig lite frisk luft tror jag!

5 thoughts on “Magknip! Och en liten begäran!

  1. heeeeeeeeeeeeeeej =) ne det ja tänkte säga att Valios mjölk den grön/vita den smakar precis som vanlig mellan mjölk..ingen smakförändring alls…den kör jag och robin..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.