Tindra

Tindra är min äldsta dotter som är född den 22 juni 2008, klockan 03:24. Hon var 48cm lång och vägde 3110g.

Min lilla tjej som har blivit stor. Kan inte fatta att hon redan är 6 år och har börjat skolan. Tyckte inte att det var så länge sedan jag skrev den första texten här inne, om Tindra. Och då var hon som på bilden, drygt 3,5 år. Galet vad fort tiden går..

Idag är hon alltså 6,5 år, går i förskoleklass, spelar hockey sen 1,5 år tillbaka (vilket hon älskar!) och är nog som vilken 6-åring som helst. Trotsig, uppkäftig och ”vuxen”, haha! Men hon är otroligt snäll, hjälpsam och empatisk. Hon är verkligen världens bästa storasyster och har ett oerhört stort tålamod! Självklart kan hon flippa ur på Molly ett par gånger om dagen, men så går det med två olika viljor och en lillasyster som helst vill bossa över allt! Det är väl det negativa med syskon så tätt i ålder kanske..

Hockeyn då? Hon började i hockeyskolan hösten 2013 och fastnade snabbt för det. Hon lärde sig otroligt snabbt att åka skridskor och nu är hon ju helt makalös. Jag blir lika chockad varje gång jag ser henne på isen. Känner kanske igen mig själv i henne då jag själv spelade som liten. Hennes dröm är att bli målvakt för damkronorna! Där är hon dock pappas flicka. Jesper har bott i målet i alla sporter han testat! Men det är en bra dröm tycker jag och vi kommer göra allt i våran makt för att hjälpa henne fullfölja det!

Hon är otroligt målmedveten och fullföljer oftast allt hon påbörjar. ”Hon har skinn på näsan och är inte rädd för att säga ifrån! Det gillar jag!” var en kommentar från hennes fröken, och jag kan bara hålla med! Min lilla tjej, som inte är så liten längre..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *