Novalie 1 år

Känns helt galet att skriva! Ett år. Det var alltså ett helt år sedan vi låg och mös på BB. Jag med en sovande nyfödd liten varelse på bröstet. Hon var så liten men samtidigt större än vad mina stora töser var. Det känns som igår.. Nu har hon varit här ett helt år och vilken underbar liten minimänniska hon är! Hon är alltid glad, skrattar åt allt och är full i bus. Hon är också mamma och pappakär! Hon gillar inte att vara i någon annans famn, då börjar hon oftast störttjuta! Det har börjat gå lite bättre med farfar och det går rätt bra med Malin med. Hon är så fjompig! 

Det har gjort mig lite bekymrad för hur det kommer gå att skola in henne på förskolan. Så vi var där och hälsade på en dag. Hon brydde sig inte om mig det minsta! Och när jag vände mig om och gick, vinkade och sa ”hej då” så vände hon och kröp åt andra håller, haha! Så det kanske går smärtfritt ändå! Eller så blir det inte alls så lätt när hon inser att jag faktiskt lämnar henne där.. Nåja, tiden får utvisa..
Hur som helst, grattis på födelsedagen våran fina humla! ❤️

  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *