Tredje gången gillt..

Har verkligen försökt att sätta mig ner och bara skriva. Detta blir tredje gången på en vecka.. Samtidigt vet jag inte riktigt VAD jag ska skriva heller! Det har egentligen inte hänt något speciellt sedan sist. Vi har varit sjuka hela högen (förutom Molly, peppar peppar) och jag var nog den som drabbades värst! Jag hade feber och kände mig döende i 12 dygn! En jäkla influensa var det. Fy! Jesper hade feber i en vecka, Tindra och Novalie likaså. Fast barnens feber kom och gick lite grann. När man trodde att dom var bra så pang! Febern tillbaka! Nåja, nu är vi på bättringsvägen. Vi är fortfarande lite snoriga och hostiga men febern håller sig borta. Energin också dessvärre. Men det kanske kan tankas på i helgen! Jag och Jesper ska nämligen gå ut och käka och ta några öl tillsammans i helgen. Ska bli jättekul faktiskt och jag ser mycket fram emot det! Har till och med köpt lite nya kläder inför ändamålet! Vi har dock inte riktigt bestämt vart vi ska gå än, men det löser sig nog..

Annars då? Tjaa, livet rullar på i 180! Novalie har hunnit bli 8 månader och hon utvecklas ju i rasande fart! Nya ”grejen” hon kör med är att ställa sig på alla fyra och gunga fram och tillbaka, haha! Så snart släpper nog krypandet med. Hon tar sig ju framåt, sen nästan två månader tillbaka, genom att åla, men har inte riktigt fattat att man kan krypa än. Men det kommer nog snart. Jag gör nog ett mer ingående inlägg om henne när hon är 9 månader. Det är ju snart.. Fy vad tiden går fort! Men äntligen är snart våren här! Som jag längtar! Men nu blir det att stänga dom två blå.. Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *