Tillbaka efter tre år..

Tre år tog det innan jag vågade mig tillbaka till Borås djurpark. Varför? Ja, vissa av er kanske minns, förra gången vi var där så försvann Tindra. Hon vandrade iväg på egen hand. Hon kom ju dock till rätta ganska snabbt men jag har aldrig känt sån panik i hela mitt liv!

Detta besök, som vi gjorde i lördags, gick dock betydligt bättre! Ungarna lyssnade och sprang inte iväg. Tindra kom även ihåg att hon försvann sist vi var där så hon hade lite extra stor koll på oss. Men vi fäktades med getingar och strosade omkring, grillade korv och hade rätt trevligt. Dock kan jag tycka att det inte riktigt är värt pengarna! Hade hellre åkt till Kolmården faktiskt. Tindras önskemål där var att se ekorre och pingviner. Vilket betyder att vi lika gärna kunnat åka till Slottsskogen istället! Men men!

20140805-115040-42640922.jpg

20140805-115041-42641666.jpg

Det var hur som helst en mysig dag. Hade ont i hela kroppen efter den promenaden, haha! På vägen hem stannade vi på McDonalds i Landvetter. Ungarna gick in i lekrummet dom hade där och lekte. Efter en stund kommer Tindra uthoppande helt hysterisk! Då har ungen blivit stucken av en geting på fingret, INNE på McDonalds, efter att ha sprungit ifrån miljoner getingar ute en hel dag! Är inte det ironi så säg..

Nu börjar skolstarten närma sig. Har fyndat inomhussandaler till Tindra för halva priset. Tyckte jag var helt överkomligt. Sen behöver vi även köpa ett nytt regnställ till henne. Men det hade dom fina set inne på sportshopen till hyfsat bra pris så ska köpa där. Sen någon dag här framöver ska hon och jag åka till torp och shoppa lite nya kläder som hon ska få ha på sig första dagen i skolan! Hon längtar massor!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.