Utvecklingssamtal och kryckor!

Idag har jag varit hos frisören för första gången sen i augusti. Behövdes och mitt hår är jätteslitet. Han sa att han hade behövt klippa mig kort för att få bort ALLT som är slitet. Men nej tack! Ville inte ta så mycket på längden som han gjorde nu heller egentligen. Men det växer ut.. Nu lär det väl dröja till hösten innan jag går dit igen, haha! Men jag blev i alla fall nöjd med frisyren!

Sen åkte jag vidare till sjukgymnasten som gav mig kryckor. Kan väl hoppas att det hjälper att gå med lite stöd. Vissa dagar är ju fortfarande bättre än andra!

Sist men inte minst så var det dags för utvecklingssamtal på förskolan. Kändes otroligt skönt att höra att Molly faktiskt har lugnat ner sig och får inte utbrott för minsta lilla grej längre. Hon har utvecklats otroligt mycket och låter andra vara med med och kan till och med sitta och vänta på någon. Hade det varit för ett halvår sedan så hade hon varit hysterisk! Och Tindra fick jag höra att hon är väldigt klipsk och snabbtänkt med en underbart livlig fantasi! Hon pratar mycket och länge och kommer snabbt på nya saker. Hon leker i princip bara med killarna och brottas i leran. Men hon är en väldigt öppen tjej och låter alla vara med och hon har inte svårt för att prata med nya människor. Sånt är alltid roligt att höra! Och ”fröken” trodde absolut inte att Tindra skulle ha några som helst problem att komma upp i förskoleklass! Nu får hon 6st kompisar med sig upp också, så helt själv blir hon ju inte. Och Tindra ser ju verkligen fram emot att börja skolan så det blir nog bra!

Men nu ska jag gå upp och se om dom ätit upp sitt mellanmål som dom hann påbörja innan vi var klara med samtalet! Ikväll vankas det våfflor dagen till ära!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.