Jobb jobb!

Då var första dagen (ensam) på jobbet avklarat. Gick jättebra! Blir bara lite osäker och vet inte riktigt vad eller hur jag ska göra när min vårdtagare blir lite missnöjd eller ledsen. Men både hon och jag överlevde då dagen utan större bekymmer så jag är mer än nöjd! Gick nog över förväntan faktiskt! Hade förväntat att ”glömma” mer än vad jag gjorde. Men nu känner jag mig helt slut! Hjärnan har ju gått på högvarv hela dagen, haha! Imorgon är det dags för ett kvällspass. Ett riktigt slappt pass om man ser till tiden i alla fall. Bara fyra timmar. Ska bli spännande att se hur det går. Har inte gått bredvid på något kvällspass då föräldrarna sa att det egentligen inte är något annorlunda mer än att det är lite tv-tittande och läggning då. Är ju mest att hålla reda på under dagen. Så detta kommer nog att bli bra!

Nu blir det soffläge för resten av kvällen i alla fall! Får väl bli någon film med kanske.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.