Årsresumé 2012

januariBörjar väl i januari då. Året började med ingen snö alls och sedan fick vi endel. Men det försvann ganska fort. Hände inte så mycket i Januari heller för den delen. Molly fyllde 2 år och jag pluggade fortfarande i Grebbestad.

februariFebruari var även den ganska lugn. Även här 2 bilder på hur fort det kan gå med snö vs. ingen snö. Dessa bilder är tagna på ungefär samma plats. Fotbollsplanen bakom vårat kvarter.

marsOch i mars kom våren. Men det var inte speciellt varmt. Men några fina dagar hade vi ändå..

YouTube Preview Image
Tindra lärde sig att cykla utan stödhjul i April månad. Stort steg för våran (egentligen fega) 3-åring..ja, nästan 4 då.. maj
I maj kom värmen, vi hade grillfest på skolan och sedan även skolavslutning. Tung månad för mig då det innebar att jag var tvungen lämna Grebbestad. Ett underbart skolår hade det varit och jag har haft turen att få lära känna en massa trevligt folk! Saknar tiden lite..

juniVi fick tillökning i familjen av en underbart vacker ”lapptuss”! Plymspireas Joy blev våran och vi gjorde även våran första utställning. En inoffare på Orust där hon blev BIR med HP! Sedan drog jag, ungarna och Joy upp till norrland i nästan 3 veckor. Underbart var det!

juliJuli kom och jag fick mig ett sommarjobb tack vare min kära vän Malin. Skitkul var det och jag saknar verkligen det jobbet! I övrigt mös vi bara av de få fina sommardagarna.. Knappt shortsväder ju.. Även en lite tung månad då min kära farfar gick bort, en månad före hans 101-års dag! Vila i frid farfar!

augustiBegravning och bröllop på samma månad, inte illa pinkat! Även en 50-års fest för min plastpappa Pelle kunde jag bocka av från listan! Annars var det jobb som stod på menyn!

septemberFick veta att jag kommit in på högskolan – Digitala Media. Var superglad och slutade jobba! Men nu vet jag inte riktigt.. Kommer nog inte att fortsätta.. Hade dock några fina höstdagar här i alla fall!

oktoberI oktober hände heller inte så mycket. Pluggade för fullt och gick på skogspromenader när det passade. Ungarna blir verkligen som två helt andra ungar när vi går ut i skogen. Riktiga skogsmullar!

novemberI november slängde vi oss in på en tur till Universeum. Det var mysigt! Och så passade jag på att fota (vad som skulle ha blivit) årets julkort..

decemberI december var det dags för Piteå igen! Denna gången för dopet av min guddotter/systerdotter My. Denna gången var vi uppe hela familjen! Mysigt! Sen var det ju julafton..och nu, idag är det nyårsafton.. Tiden springer iväg! Och jag hoppas definitivt på ett bättre år 2013!

Så nu önskar jag er alla ett riktigt Gott Nytt År!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.