Tindras vinteroutfit är klar!

Tindra fick sitta med mig och bestämma overall iår. Jag visade några som hon fick välja mellan och var bestämd på en blå tills hon, av misstag, fick syn på denna:

image

Då vägrade hon ta någon annan än den! Haha! Men jag tycker att den var snygg och den verkade vara bra så vi tog den! Någon som har hört talas om märket Tenson? Ris och ros?

Sen beställde vi även hem mössa och väntar till henne och det blev dessa:

image

image

Så min plan på en Didrikson overall som jag spanat på sket sig kan man säga.. vantarna kommer eventuellt gå över till Molly då vi beställde i en storlek mindre. Men Tindra har ganska små händer så vi får väl se. I så fall kommer jag gå till Intersport och köpa några andra till Tindra.

Ja, en sak till fattas eventuellt ännu.. vinterskor.. men det kan hända att Tindra kan ha sina från förra året, ska testa dom först.

One thought on “Tindras vinteroutfit är klar!

  1. Den mössan och vantarna är super vi hade till barnen förra året och dom kommer ha samma även i år. Jag har aldrig provat Tenson overaller men det är ju ett bra märke på sportkläder så den där overallen är säkert jätte bra och det är fint med grönt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *