Tindras 4-års kontroll!

Hade totalt glömt att den var idag! Tur att jag hade lagt in en påminnelse i mobilen! Så vi åkte till BVC och var till och med där fem minuter innan vi skulle. Ungarna lekte en stund och sen fick vi komma in. Hon gick såklart igenom utan anmärkning! Kunde rita en gubbe, berätta precis vad hon såg på bilderna bvc-tanten visade, hon såg bra och kunde alla färger. Hon kunde även gå balansgång efter linjen och hoppa på ett ben och trä pärlor på en tråd.

Sen var det dags för vägning och mätning. Hon är nu 101 centimeter lång (attans, nu var det slut med gratis inträde på skara sommarland, haha!) och vägde 17kg! Hon börjar bli stor min lilla dam! Men man blir såklart himla stolt när ens barn får beröm över hur duktig hon är! Hihi!

Efter bvc åkte vi ut och käkade på Mc Donalds. Orkade inte stå och slava i köket i värmen, hehe. Och efter det så blev jag av med mina barn. Dom åkte med Malin, Frida och Felix ut till Brastad och hälsa på farmor! Dom kom hem för ca 20 minuter sedan och nu har jag precis lagt dom. Trötta små, dröjer nog inte länge fören dom somnar, haha!

Imorn får vi se vad som händer. Ska försöka orka städa lite på förmiddagen så att man kanske hinner ligga och mysa i solen en stund innan det är dags att gå till dagis för midsommarfirande. Får ta dagen som den kommer helt enkelt!

När ungarna var borta passade jag på att träna! Gjorde ett grymt armpass och armarna skakar fortfarande! Kunde knappt lyfta dom över huvudet, haha! Men det är ju så jäkla skööönt! Börjar få tillbaka den där kämparglöden igen och försöker att pressa tills jag håller på att stupa. GÖTT MOS!

Som ni ser är bilden ovan lite suddig, det beror på att jag var riktigt skakis i armarna, haha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.