Slut på det roliga!

Nu var det slut på sovmorgonen! Men ungarna lade sig extremt tidigt igår för att båda var trötta och gnälliga. Molly hade inte vilat då dom var på utflykten så hon var ju värst av dom! Och jag orkade helt enkelt inte. Så dom vaknade runt 6-tiden idag.

Jesper kom hem igårkväll. Var mysigt! Och så kommer han ju hem i eftermiddag med. Han fick ta bilen själv för jag orkade inte dra på ungarna kläder och köra ut han dit.

Imorn är det dags för utställningen på Orust. Kan ju bara hoppas och be till vädergudarna att det inte blir regn! Mulet och sådär får det gärna vara bara det inte regnar! Så håll tummarna för oss! Ska i alla fall bli roligt! Fast lite nervös då vi inte alls har tränat så mycket som jag hade tänkt mig.. Får väl se hur det går.

Nä jag avslutat nu med en bild på denna buse:

20120601-065022.jpg

Ha en bra dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *