Första utställningen med Joy!

Den gick över förväntan! Hade aldrig trott att det skulle gå så bra faktiskt! Joy blev BIR och vi fick därmed våran första rosett! Och det var även första rosetten för mig. Så det var lite extra kul. Tyvärr missade vi gruppfinalen av någon anledning så det blev ingen BIS-final för oss, men det kommer ju fler utställningar. Snacka om att ge mersmak! Tänkte i alla fall bjuda på några få bilder.. Sen ska jag åka och handla!

Först ut, Lena och Smartys Prada (Paxa).

Sen jag och Plymspireas Joy. Som för övrigt blev våran idag! Skrev under pappren och skickade in dom idag! Wii!

Och sen? Krewers Thea, höhö!

Joy skötte sig exemplariskt både i och utanför ringen! Hon lät domaren titta och känna på henne utan att hon blev rädd och allt tjo och tjim runt om verkade inte röra henne så mycket. Jag är väldigt stolt och glad över denna dagen! Trots att mina ungar höll på att göra så jag gick i taket! Nästa gång får dom INTE följa med!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.