Ute..

Har varit ute hela dagen idag med! Drog med mig ungarna på en promenad redan 8.15. Sen lämnades dom på dagis och sen iväg till arbetsförmedlingen. Det tog nästan en timme där inne! Tröttsamt! Och folk som inte lyssnar på vad man säger..

Efter det så åkte jag och Malin ner till skeppsviken och gick en sväng på strandpromenaden. Satte oss en stund vid några klippor och hundarna gick i och svalkade av sig lite. Sen handla och sen hem.

Väl hemma satte vi oss ute på baksidan en stund, spolade av hundarna lite saltvatten med vattenslangen och sen bara softade i solen. Sen hämta ungar, ta en promenad till med ungar och hundar, ute och leka, springa i vattenspridare (kameran dog så jag har inga bilder), leka lite till, upp till dagis för tipspromenad och sånt och nu äntligen har vi precis kommit hem och IN! Behöver jag säga att jag har bränt mig?

Lyckades fånga lite blommor på bild under första promenaden idag. Tänkte bara visa.. En överexponerad och en hyfsat fin!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.