Omdöme och lite tråkiga nyheter..

Fick mitt omdöme från folkhögskolan idag. Blev rätt nöjd med mitt ”betyg” faktiskt! Även om den lilla djävulen i mig säger att jag kunde gjort det bättre. Men jag fick i alla fall en fin 3:a (Mycket god studieförmåga) och får nöja mig med det! Skalan går ju faktiskt ”bara” upp till 4:a, haha! Så blev ganska lycklig faktiskt!

Sen fick jag reda på att jag inte kommer komma in på yrkeshögskolan i Göteborg heller. Yrkesfotografutbildningen. Den sög ju ganska hårt! Och då fick jag ännu mer prestationsångest! För då dög antagligen inte mina arbetsprover heller.. Blööö! Så nu har jag alltså 2 utbildningar till som jag väntar på besked ifrån. Digitala media eller förskolelärare. Men där får man ett ”preliminärt besked med svarskrav” i juli och antagningsbeskedet kommer 6 augusti! Väntar och hoppas.. Men det var ju YH i Göteborg som jag hoppades lite extra på och som jag kände att jag borde ha en liten chans att komma in på, men men! Inte mycket att hänga läpp för! Får fortsätta på hobbynivå helt enkelt!

Imorn ska ungarna på utflykt med dagis. Molly är väldigt exalterad över detta då dom ska åka buss! Hon älskar bussar! Så jag har gjort mackor och ska packa i varsin väska imorn.

Själv ska jag fixa massa papper, skicka till antagningsservice (omdömet ska dit), promenera med vovven och ringa och avboka tiden på vc för sprutan. Får försöka ta den i Norrland istället. Och appropå Norrland så har Krewer fixat en takbox som vi ska få låna! Så nu kan vi till och med få plats med packning också! Inte bara människor och hundar, haha!

Men nu får jag sluta skriva romaner..! God natt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.