Morgon..

Det är ett jäkla liv här hemma. Ungarna gapar och jag är trött! Ska dock snart klä på dom små monstren och ta en promenad innan det är dags för dagis. Kan både dom och jag behöva! Jag har kommit in i någon period där jag har svårt att somna på kvällarna igen. Det är inte alls skönt för jag blir så galet trött på morgonen. Men bara bita ihop.

Nu är det bara två veckor kvar i skolan. Den 18 maj tar det slut. Det som har fått upp mig lite mer på fötter och stället som gjort mig till en gladare människa. Jag kommer sakna det. Sakna skolan, alla människor jag fått äran att lära känna och hela atmosfären. Ja, jag blir nästan lite sentimental av att tänka på det. Har en känsla av att jag kommer fälla en tår eller två den 18:e när vi står där, sista dagen i skolan..

Hur som helst.. Igår testade jag på nått nytt. Jag tog ungarna och åkte ner till gymmet. Testade på deras barnpassning under tiden jag tränade. Det funkade bra, men jag kan inte låta bli att känna mig grymt stressad under tiden. Så jag kunde inte riktigt koncentrera mig, vilket resulterade i att passet blev väldigt hafsigt och fel. Sen märks det att jag inte tränat på ett tag.. Fy bubblan vad tungt det var! Funderar på att åka och prova på ett kettlebells pass på motionshuset ikväll om Jesper hinner hem idag. Får se på det!

Men nu ska jag leta fram lite kläder..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.