Hejsan!

Jaha, då var jag här igen.. Fest igår och jag hade väldigt trevligt! Men jag tröttnade lite på endel grejer så jag åkte hem! Kan lämna det där! Jag nyktrade till ganska mycket under tiden vilket resulterade i att jag har mått jättebra idag! Lite trött bara, men det är man ju alltid..

Fick ett glädjande besked idag. Troja är färdigparad och dom fick till det tre gånger. Nu är det bara vänta och se om det blir några valpar. Håll tummarna!

Haha, idag när Molly hade vilat så vaknade hon med ett snyggt märke på bröstet:

20120513-192650.jpg

Stackarn hade antagligen legat på handen, haha! Ser ju ut som att hon har slagit sig själv!

Fy! Nu har jag börjat känna av lite biverkningar från sprutan. Var och fick min andra spruta i torsdags och igår och idag har jag haft värmevallningar som fan! Fast dom går snabbt över, tack och lov! Hoppas det stannar med dom biverkningarna för dom är hanterbara än så länge. Har inte behövt börja med plåstrena heller. Känns gott!

Nått mer att berätta? Tror inte det. Ja kanske att jag är lite sugen på att gå på grebbestad folkhögskola ett år till! Jag är jättesugen på att gå silver! Så jag ska faktiskt söka dit. Jag menar, det är inte ens säkert att jag kommer in på någon högskola till hösten och då får jag ännu en chans på mig att göra högskoleprovet och läsa lite mer! Så så blir det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.