Taggad!

Jag var taggad till tusen för ett redigt gympass idag! Tänkte pressa och ta i från tårna! Jag åkte ner och bytte om och då hände nått med min motivation.. Blä! Så kände jag inför allt!

Men jag körde lite uppvärmning och tog mig bort till hantlarna, gjorde några övningar där och bröstpressen gick också bra. Men sen gick jag till, ja, jag kommer inte ens på vad det heter nu. Körde i alla fall triceps där först, gick fortfarande bra. Sen sänkte jag stången för att köra lite biceps. Klarade ett set på 7 reps och sen pallade inte handleden mer! Vad hände där? Började göra skitont vid minsta ansträngning! Så då gav jag upp och ställde mig på löpbandet. Tänkte springa lite men jag orkade fan inte det heller! Två minuter sprang jag, gick en stund och sen gick jag till omklädningsrummet igen och kände mig smått besviken över dagens pass.. Nåja, tog mig iväg i alla fall.. Bättre lycka nästa gång!

Föresten har jag hittat en ny kärlek.. Denna flyttade in hos mig idag:

20120302-233354.jpg
I love it!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.