Jobbat!

Det var dags för jobb igår igen och jag börjar inse mer och mer varför jag slutade förra gången! Men men, nu har jag bara ett bestämt pass kvar sen får vi se vad som händer. Jag står som resurspersonal på schemat och så får det förbli.

Idag känner jag mig riktigt bakis fastän jag uppenbarligen inte drack igår. Lite äckligt faktiskt. Och mina ungar har kommit hem igen efter en natt hos Krewer som ställde upp så att jag kunde få sova imorse. Molly är hemsk! Hon har redan slagit till Tindra med bilar i huvudet flera gånger och sitter nu instängd och gapar i sitt rum! Vet inte vad jag ska göra med henne.. Kanske skulle fixa en skamvrå, haha! Men grejen är den att hon aldrig skulle sitta stilla på en stol om jag satte henne där. Då får jag sitta bredvid och hålla fast henne. Nåja, förhoppningsvis lugnar hon väl ner sig nån gång.. Min älskade vilding!

Tänkte att vi snart skulle ta oss ut. Funderar på att ta en promenad eller nått. Gå till skogen och leka kanske. Så ungarna kan få göra av med lite energi!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.