Fullspäckad helg!

Minst sagt! Fredag var jag i Göteborg med skolan hela dagen. Det var nog den bästa dagen på länge! Gick en sväng på konstmuseet och sen hade vi fritt till bussen skulle gå vid 18-tiden. Så vi gick till in-ex (en butik som säljer konstmaterial), sen köpte vi mat och gick vidare till näckrosdammen. Käkade där och satt sen i solen och mös resten av dagen. Supermysigt!

Sen gick ju bussen mot backateatern. Vi skulle se föreställningen av 5boys.com vilket var en speciell föreställning. Vet inte riktigt vad jag tycker om den men den berörde mig! Och man förstod att pojkarna som dom spelade förmodligen inte hade det så lätt hemma..

Lördag då? Då skulle jag och Tindra klippa oss. Men vi tog en mc donalds-frukost och ungarna var så trötta och griniga så sen åkte vi hem och lade oss. Var inte meningen att jag och Jesper skulle somna, men det gjorde vi och sov därmed bort våran klipptid, haha! Sen åkte vi till brastad och hälsade på. Sen på kvällen blev det kortspel med Krewer.

Söndag då? Ja då var det dags för våran loppis. Blev väl ingen jättehit direkt men jag gick därifrån med lite plus i kassan i alla fall. Fick även fyndat lite nya kläder till Molly, en lampa till Molly och även ett par galonisar till Tindra för allt som allt 90 kr. På eftermiddagen åkte utemöblerna fram och grillen startades. Vi hade 21 grader varmt på baksidan så vi satt där och mös, drack nån öl och åt grillat. Var otroligt gott! Och sen på kvällen somnade jag på soffan och vaknade halv åtta imorse av att Molly kom och petade på mig, haha! Tindra slog till och sov ända till halv nio! Härligt värre!

Får se vad dagen idag har att erbjuda. Hoppas att dimman lättar och solen tittar fram. För jag är ledig idag och tänker fortsätta vara ledig. Tänkte dock städa lite och försöka få bukt med den enorma tvätthögen jag har.. Blä!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *