Tränat!

Okej, om förra veckans”utmaning” skulle ha varit att klara 5 stycken armhävningar (vanliga på tå) till veckan som kommer så har jag i alla fall klarat den! Nu gjorde jag ju ingen utmaning med tanke på att vi skulle varit i norrland vid detta laget. Men ikväll har jag tränat! Först en planka på 1 minut och sen plockade jag fram min kettlebell och gjorde några övningar. Sen hann jag göra 2 armhävningar innan Molly kom och hoppade upp på ryggen på mig och där gick tydligen min gräns och jag landade platt på mage, hahaha! Så jag lade henne och sen gjorde jag mina armhävningar som slutade i hela 5 stycken! Hurra för mig!

På tisdag har jag bokat upp mig på ett pass på gymmet. Nått jag aldrig testat förut – TRX! Ska bli jäkligt skoj att testa nått nytt och det är då verkligen ett pass, som jag TROR, ger jäkligt mycket i både styrka och kondition. Någon som testat och har nått att säga om det? Hela grejen är i alla fall att man använder sin egen kroppsvikt och med hjälp av ”band” som sitter fast i taket. Får väl googla en bild för att visa.

Dom använder detta redskap mycket i Biggest Loser Sverige har jag sett. Kommer bli intressant i alla fall! Har föresten gått ner till 63kg igen. Vilket känns GRYMT bra! Ska försöka komma ihåg att ta mått imorn, kanske skriver upp måtten här sen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.