Nu ska ni få se!

Ära vare gud i höjden, detta har jag gjort på slöjden…

Bild 1: En ringlad skål/kruka
Bild 2: Ett fat
Bild 3: En skulptur av en torkad citron
Bild 4: En cupcake (ca. 2,5c, hög) med trasig körsbärskvist (dock ditlimmad nu)
Bild 5: Drejade skålar, inte så stora
Bild 6: WC-skylt, hänger på dörren till stora toan
Bild 7: Ett M som jag inte vet vad jag ska ha det till?
Bild 8: Ett hjärta som hänger på dörren till lilla toan
Bild 9: En ljuslykta

Som jag sagt tidigare så har jag haft keramik på måndagar och onsdagar. Detta är en del av resultatet. Är egentligen inte alls nöjd med alla grejer men jag visar det ändå. Kvar i skolan finns nu mitt ”hus” (eller vad jag ska kalla det….) och en liten tomte. Tror inte att jag har nått annat kvar faktiskt. Blev lite sugen på att gå ner någon dag och dreja igen. Har lite sån lera kvar nämligen, men den kanske är för torr nu. Dreja var svinskoj!

Sen tänkte jag även visa en annan grej. Jag har ju skrivit (tror jag?) om att vi tryck på t-shirts i skolan va? På våra grafiska lektioner? Nu har vi i alla fall haft utställning av dessa och idag fick vi ta hem dom. Nu är det alltså fritt fram att använda dom, haha! Kanske skulle inviga min imorn? Får väl se på den saken.. Såhär ser min tröja ut i alla fall:

Texten är alltså ett ”statement” ur en låttext som vi själva skulle välja. Någon som vill försöka sig på att gissa vad detta är för låt? Ni som inte redan vet? Jag återkommer med svaret en annan dag i så fall.

Nu sover ungarna sen en timme tillbaka ungefär. Själv funderar jag på att tappa upp ett bad och lägga mig och läsa en bok. Hade varit oerhört skönt att göra nu när det är kallt ute. Ska fundera lite på den saken! Jo, föresten, på fredag kväll åker vi till Borås och blir där till lördag kväll! Ska bli kul att träffa min moster, hennes man och deras ungar!

2 thoughts on “Nu ska ni få se!

  1. Hej gumman. Vilka fina saker, inte kan man tro att du är ny börjare. Mina favoriter är nr:1 och nr:5, men alla är fina, Och trycket på tröjan var ju läckert, längtar så till ni kommer, hoppas att det inte blir så kallt då, kollade på SMHI och det verkar som det ska bli kallare men men, ta med badkläder, är det riktikt kallt någon dag kan vi ju fara på äventysbadet//Kram mamma

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *